Президентът на България в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев

...
Президентът на България в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Плевнелиев: Хората ще побеснеят ако има избори и през юли

Президентът на България в интервала 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев счита, че избори не може да има и през юли. " Хората ще побеснеят. Не може да има и три в едно избори с референдум ", счита той.

По думите му е належащо да има стратегия най-малко за година напред.

„ Не считам, че би трябвало да има избори две в едно, или три в едно с референдум през локалните избори. Ако ще се вършат избори две в едно, дано да е със идващите европейски. Там има доста огромен смисъл да се закачи и референдумът на „ Възраждане “, сподели още Плевнелиев пред БТв, представен от Novini.bg.

Според него има два хода за първия мандат – програмно политическо държавно управление или програмно експертно държавно управление.

Той разяснява, че Бойко Борисов и Кирил Петков би трябвало да угнетен егото си и да работят взаимно на високи обороти  по тематики като това по какъв начин да се понижи дефицитът на 3%, по какъв начин да влезем в Еврозоната и Шенген.

Плевнелиев разяснява гърмежа против автомобила, в който е пътувал основния прокурор Иван Гешев и фамилията му. Той го дефинира като нападение против институцията и демокрацията на страната.

„ Това е една ужасяваща офанзива, която е нечовешка и се обръщам към всички да си дадат сметка какво се е случило, би трябвало да се сплотим и да изобличим причинителите. Никой не гледа на страната ни като нещо положително. Миналата седмица, бях на икономическият конгрес в Делхи. Там трима министър ръководители на Гърция, Албания и Косово дефинираха България като неуправляема, изпаднала в безпорядък, страната която няма положително име и известност “, разяснява Плевнелиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР